Schrijnwerker Mechelen - Schrijnwerken Mechelen - Schrijnwerk Mechelen

SCHRIJNWERKER Mechelen – SCHRIJNWERKEN Mechelen

sanitair
renovatie & afwerking
dakwerken
KP BUILDING

Schrijnwerker Mechelen

Schrijnwerker Mechelen: de beste schrijnwerker van Mechelen is KP Building BVBA. U zit hier op de juiste pagina. Als geregistreerd aannemer doen wij renovaties en schrijnwerken.

Binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk, nieuwbouw, renovatie, … Wij zijn er voor particulieren, zelfstandigen, winkeliers, bedrijven, architecten, … Ons motto: “de beste kwaliteit aan de mooiste prijzen”.

Schrijnwerker Peter levert uitstekend werk en klanten appreciëren zijn duidelijke communicatie en no-nonsense aanpak. Richt u tot een schrijnwerker die met u kan meedenken en u ook perfect kan adviseren!

Wilt u graag een offerte of een vrijblijvende afspraak? Contacteer dan schrijnwerker Peter Braem van KP Building BVBA voor uw schrijnwerk regio Mechelen..

Schrijnwerken Mechelen

Nieuwbouw of renovatie? Hoe dan ook, uw interieur is altijd belangrijk. U kan bij schrijnwerker Peter Braem terecht voor binnen- buitenschrijnwerk.

Ramen en deuren op maat, ingebouwde kasten, een dressing op maat, laminaat en parketvloer leggen, afkasting van rolluiken, afwerking met mdf, een meubelstuk op maat voor uw badkamer of woonkamer, nieuwe keukenkasten of een volledige keukenrenovatie, …

Talloze mogelijkheden… Wat u ook nodig heeft, u kan altijd bij ons terecht voor al uw schrijnwerken! Steeds volgens uw wensen en budget. Vraag vrijblijvend uw prijs aan.

Enkel nood aan schrijnwerken of heeft u ook een renovatieproject voor ons? 

Naast schrijnwerken kan u op ons rekenen voor al uw renovatiewerken. Wij bieden u de mogelijkheid om met 1 aannemer te werken. Denk hierbij aan vloer leggen, terras aanleggen, gyprocwanden, pleisterwerken, dakisolatie, dakwerken, …

Als u renovatiewerken plant aan uw dak, de structuur van uw woning of gebouw en uw ramen en deuren dan kan u mogelijk aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie. Zoek het zeker en vast even uit, want het kan zijn dat u hierdoor interessante prijsvoordelen kan krijgen voor uw renovatiewerken.

Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons via onze website.
  2. Wij nemen de tijd om bij u langs te komen (iedere situatie is namelijk anders).
  3. U ontvangt een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Vragen?