Loodgieter Merksem - Sanitair Merksem - Sanitair herstelling Merksem

Home > Sanitair & loodgieter Merksem

Loodgieter Merksem

Loodgieter Merksem: als loodgieter zorgen we voor uw volledige sanitaire installatie en voor de plaatsing van uw sanitair toestellen in regio Merksem.

Zo kan u ons ook inschakelen voor de renovatie van uw badkamer. Een meer betaalbare badkamerrenovatie of toch liever een luxueuze badkamerrenovatie? Het kan allemaal.

Misschien zoekt u naar een sanitair installateur of loodgieter  in Merksem om uw enkel de badkuip, douche, toilet of lavabo te installeren? Dit is ook mogelijk!

Technisch sanitair Merksem

Al het technische sanitair nemen we ook graag voor onze rekening.

Denk hierbij aan afvoerleidingenwatertelleraansluiting, leidingsystemen, samen met de technische toestellen zoals stopkranen, terugslagkleppen, filters, drukverminderaars, eventuele waterverzachters en boilers.

Loodgieter Merksem: herstelling?

Zijn uw sanitaire toestellen in uw woning te Merksem dringend toe aan herstelling? Dan heeft u dringend nood aan een goede loodgieter!

Blijft het water staan? Nieuwe kraan nodig? Heeft uw bad of douche zijn beste tijd gehad? Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een defecte douch.

Als loodgieter hebben we jaren ervaring met alle problemen, van kleine herstellingen tot lekkages, en renovaties. Het is allemaal een kolfje naar onze hand!

sanitair
sanitair

Loodgieter Merksem: