Loodgieterij Kessel - Sanitair Kessel - Sanitair herstelling Kessel

Home > Sanitair & loodgieter Kessel

Loodgieter Kessel

Loodgieter Kessel: als loodgieter zorgen we voor uw volledige sanitaire installatie en voor de plaatsing van uw sanitair toestellen in regio Kessel.

Zo kan u ons ook inschakelen voor de renovatie van uw badkamer. Een meer betaalbare badkamerrenovatie of toch liever een luxueuze badkamerrenovatie? Het kan allemaal.

Misschien zoekt u naar een sanitair installateur of loodgieter  in Kessel om uw enkel de badkuip, douche, toilet of lavabo te installeren? Dit is ook mogelijk!

Technisch sanitair Kessel

Al het technische sanitair nemen we ook graag voor onze rekening.

Denk hierbij aan afvoerleidingenwatertelleraansluiting, leidingsystemen, samen met de technische toestellen zoals stopkranen, terugslagkleppen, filters, drukverminderaars, eventuele waterverzachters en boilers.

Loodgieter Kessel: herstelling?

Zijn uw sanitaire toestellen in uw woning te Kessel dringend toe aan herstelling? Dan heeft u dringend nood aan een goede loodgieter!

Blijft het water staan? Nieuwe kraan nodig? Heeft uw bad of douche zijn beste tijd gehad? Een heerlijke douche nemen of eens lekker lang in bad blijven zitten. Het zijn de beste momenten van de dag. Laat dit moment van rust niet vergallen door een defecte douch.

Als loodgieter hebben we jaren ervaring met alle problemen, van kleine herstellingen tot lekkages, en renovaties. Het is allemaal een kolfje naar onze hand!

sanitair
sanitair

Loodgieter Kessel: