Pleisterwerken Kapellen - Gyprocwerken Kapellen - Renovatiewerken

PLEISTERWERKEN – GYPROCWERKEN – RENOVATIEWERKEN – REGIO Kapellen

dakwerken
KP BUILDING

Pleisterwerken Kapellen

Pleisterwerken regio Kapellen, daarvoor moet u bij KP Building BVBA zijn. Als u gaat bouwen of renoveren, dan krijgt u ongetwijfeld te maken met pleisterwerken.

Een goede bepleistering zorgt voor een goede afwerking van uw renovatie. Neem altijd iemand in dienst die vertrouwd is met het uitvoeren van kwalitatieve pleisterwerken. Het is een nachtmerrie als bijvoorbeeld uw tegels of schilderwerken niet het gewenste resultaat hebben omwille van slechte pleisterwerken!

Wij verzorgen uw pleisterwerken voor binnen en buiten. Altijd eerlijke prijzen en een duidelijke offerte.

Gyprocwerken Kapellen

Gyproc is uitstekend materiaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. KP Building BVBA is de specialist in Kapellen voor gyprocwerken.

Gipskarton kan snel worden geplaatst en is uitstekend materiaal voor een mooie afwerking. Gyprocmuren door ons geplaatst, zijn altijd perfect in orde om geschilderd te worden. Wij verzorgen al uw gyprocwerken tot in de puntjes!

Enkele mogelijkheden bij gyprocwerken: gipsplaten met isolatie, plafonds, wanden, trappen, tussenmuren, voorzetwanden, scheidingswanden, …

Op zoek naar een specialist voor gyprocwerken? Contacteer ons vrijblijvend!

Renovatiewerken Kapellen: van A tot Z

Renovatiewerken KP Building BVBA helpt u met veel plezier verder. Wij doen niet alleen pleisterwerken en gyprocwerken, maar u kan ons inschakelen voor totale renovatiewerken van A tot Z. Denk hierbij aan schrijnwerken, dakisolatie, dakwerken, vloer leggen, een keuken of badkamerrenovatie, … Het is allemaal een kolfje naar onze hand.

Als u gyprocwerken, pleisterwerken en/of andere renovatiewerken plant in Kapellen aan uw dak, de structuur van uw woning of gebouw en uw ramen en deuren dan kan u mogelijk aanspraak maken op de Vlaamse renovatiepremie. Zoek het zeker en vast even uit, want het kan zijn dat u hierdoor interessante prijsvoordelen kan krijgen voor uw renovatiewerken.

Hoe gaan we te werk?

  1. Contacteer ons via onze website.
  2. Wij nemen de tijd om bij u langs te komen (iedere situatie is namelijk anders).
  3. U ontvangt een vrijblijvende prijsofferte op maat.

Vragen?