Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver | Gevelbekleding Sint-Katelijne-Waver

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver – Gevelwerken Sint-Katelijne-Waver

gevelrenovatie
gevelrenovatie
gevelbekleding steenstrips
gevelbekleding
houten gevelbekleding

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver

Gevlerenovatie Sint-Katelijne-Waver: woont u in Sint-Katelijne-Waver en heeft u dringend nood goed uitgevoerde gevelwerken? Of heeft u een nieuwbouw woning en zoekt u een aannemer voor het plaatsen van gevelbekleding & voegwerken? Ons familiebedrijf is sinds jaren gespecialiseerd in gevels.

Er zijn verschillende soorten van gevelwerken. Stel dat u uw gevel verouderd is, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een gevelreiniging i.p.v. een gevelrenovatie. Dat bespaart u aanzienlijk wat geld en het resultaat is dat uw gevel er toch ook als nieuw zal uitzien.

Gevelbekleding & gevelisolatie 

Gevelwerken Sint-Katelijne-Waver: gevelbekleding, gevelrenovatie & gevelisolatie zijn de grootste type werkzaamheden als het gaat om gevelwerken.

Qua gevelbekleding plaatsen wij alle type materialen: crepi (gevelbepleistering), spuitkurk, steenstrips, leien, bakstenen, sidings, hout, aluminium, zink, inox, koper, PVC, vezelcement, … Indien gewenst zorgen wij ook voor perfect uitgevoerde voegwerken.

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver: als u een oudere woning heeft en u wenst een nieuwe gevelbekleding te plaatsen, dan is dit ook een uitgelezen kans om uw gevel te isoleren.

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver – met gevelisolatie?

Gevelrenovatie Sint-Katelijne-Waver: met de steeds strenger wordende energienormen, is de plaatsing van gevelisolatie één van de beste ingrepen die u kan doen. Bovendien heeft u in vele gevallen ook recht op premies van de overheid waardoor een gevelrenovatie met gevelisolatie nog interessanter wordt.

Vragen?